HTML

Anti-Chemist Club

Te is utálod a kémiát? Akkor itt a helyed! Ideje végre cselekednünk is, célunk egy olyan világ, amelynek az alap oktatásából hiányzik ez a teljesen felesleges tantárgy. Hiszen mégis milyen segítséget nyújt a kémia a hétköznapi életben? Ha egyetértesz velünk, akkor csatlakozz te is a klubhoz. A klubhoz, amely egy pártra (ACP, Anti-Chemist Párt), és egy gárdára (CEG, Chemist Ellenes Gárda) tagolódik. Anti-Chemist Club - Mert csak is együtt sikerülhet!

Friss topikok

  • tary úr: jó hogy megcsináltátok, pörög az oldal rendesen! (2010.10.15. 17:54) ACP - ismertető

Társoldalak

Kezdődik a blog!

2010.07.27. 16:45 Duyse

 

Üdv mindenkinek, ezennel hivatalosan is elindul az oldal! Én (Duyse) és ffixer vagyunk az adminok. Ha kérdésetek van akkor írjatok nekünk. Ha csatlakozni akartok a CEG-be vagy az ACP-be akkor is írjatok. Az oldal a kémia ellenes dolgokról fog írni. Ha ti is találtok valamit akkor közöljétek és utána nézünk. Reméljük a jövöben sok mindent el fogunk tudni érni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antichemistclub.blog.hu/api/trackback/id/tr1002180265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása