HTML

Anti-Chemist Club

Te is utálod a kémiát? Akkor itt a helyed! Ideje végre cselekednünk is, célunk egy olyan világ, amelynek az alap oktatásából hiányzik ez a teljesen felesleges tantárgy. Hiszen mégis milyen segítséget nyújt a kémia a hétköznapi életben? Ha egyetértesz velünk, akkor csatlakozz te is a klubhoz. A klubhoz, amely egy pártra (ACP, Anti-Chemist Párt), és egy gárdára (CEG, Chemist Ellenes Gárda) tagolódik. Anti-Chemist Club - Mert csak is együtt sikerülhet!

Friss topikok

  • tary úr: jó hogy megcsináltátok, pörög az oldal rendesen! (2010.10.15. 17:54) ACP - ismertető

Társoldalak

ACP - ismertető

2010.09.17. 20:06 ffixer

Akkor lássunk egy gyors leírást arról, hogy úgy általánosságban mi is ez az ACP, mik a céljai, miért van rá, és a leendő tagjaira szükség.
Azt tudni kell, hogy akár csak a CEG (hamarosan arról is fog majd ismertető leírás érkezni), először ez is csak terv szinten fog érvényesülni. A rövidítés csupán annyit jelent, hogy "Anti Chemist Párt". Ha elég tagja lesz, majd felemelheti a tiltakozó hangját, képviselheti az érdekeket, remélhetőleg egyre tágabb, és tágabb körökben.
A cél természetesen az, hogy beláttassa az emberekkel, hogy a kémia tantárgy miért is felesleges EBBEN a formájában. Természetesen majd csak akkor tud igazán jól működni ez, ha elég tagja lesz. Szívesen várjuk ide azokat, akik úgy érzik képesek lesznek meggyőzni másokat ezekről az érvekről. Így röviden ez lenne az Anti Chemist Párt, várjuk a jelentkezőket!
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://antichemistclub.blog.hu/api/trackback/id/tr92304077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mpsith 2010.09.28. 19:09:59

Én a kémiából csak az elméletet nem szeretem. A gyakorlat az nem rossz. (ráadásul, a kémia teremben lehet legjobban firkálni XD)

tary úr 2010.10.15. 17:54:59

jó hogy megcsináltátok, pörög az oldal rendesen!
süti beállítások módosítása