HTML

Anti-Chemist Club

Te is utálod a kémiát? Akkor itt a helyed! Ideje végre cselekednünk is, célunk egy olyan világ, amelynek az alap oktatásából hiányzik ez a teljesen felesleges tantárgy. Hiszen mégis milyen segítséget nyújt a kémia a hétköznapi életben? Ha egyetértesz velünk, akkor csatlakozz te is a klubhoz. A klubhoz, amely egy pártra (ACP, Anti-Chemist Párt), és egy gárdára (CEG, Chemist Ellenes Gárda) tagolódik. Anti-Chemist Club - Mert csak is együtt sikerülhet!

Friss topikok

  • tary úr: jó hogy megcsináltátok, pörög az oldal rendesen! (2010.10.15. 17:54) ACP - ismertető

Társoldalak

A csatlakozásról.....

2010.09.14. 13:26 Duyse

Ezennel elmondanám, hogy mik a csatlakozás feltételei:

- Küldj egy e-mailt Duyse-nak, vagy ffixer-nek.

- Az e-mail tárgyának add meg azt, hogy "csatlakozás".

- Az üzenet rovatba írd be a becenevedet, lehetőleg azt amelyiket az itteni oldalon is használni fogsz. Ha még nincs regisztrációd, akkor csinálj egy indapass-ot itt.

- Ezután add meg, hogy hol laksz. Elég a település. Ez csak azért szükséges, hogy következtetni tudjunk arra, hogy az ország melyik részén mekkora az ellenállás. Azt is garantáljuk továbbá, hogy az engedélyed nélkül nem tesszük közzé ezt az adatot, titokban tartjuk.

- Írd meg, hogy az ACC melyik részébe akarsz csatlakozni. Választhatod az ACP-t (Anti Chemist Párt), vagy a CEG-et (Chemist Ellenes Gárda). A jövőben várható majd ismertető bejegyzés mindkettőről.

Megj.: Ha akarod, mi is eldönthetjük helyetted hová kerülj.

- Érdemes megírnod - elég röviden, de lényegretörően-, hogy miért akarsz csatlakozni, miért értesz te is velünk egyet abban, hogy a kémia ezen a szinten felesleges.

Megj.: Ha nem értesz egyet az elveinkkel, és a törekvéseinkkel, gondolom nem kell mondanunk hogy felesleges csatlakoznod. Csak azokat várjuk, akik készek CSELEKEDNI a sátáni tantárgy (kémia) ellen.

Emellett megadhatsz még olyan adatokat mint mondjuk a korod, vagy egyéb hasonló. A lakhelyhez hasonlóan itt is szavunkat adjuk, hogy engedélyed nélkül semmit nem teszünk közzé.
Egyedül az oldalon használt neved az egyetlen, amit közzé fogunk tenni az oldalon.

Várjuk az érdeklődők csatlakozását, hiszen kellően sok ember bármint elérhet!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antichemistclub.blog.hu/api/trackback/id/tr812295438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása