HTML

Anti-Chemist Club

Te is utálod a kémiát? Akkor itt a helyed! Ideje végre cselekednünk is, célunk egy olyan világ, amelynek az alap oktatásából hiányzik ez a teljesen felesleges tantárgy. Hiszen mégis milyen segítséget nyújt a kémia a hétköznapi életben? Ha egyetértesz velünk, akkor csatlakozz te is a klubhoz. A klubhoz, amely egy pártra (ACP, Anti-Chemist Párt), és egy gárdára (CEG, Chemist Ellenes Gárda) tagolódik. Anti-Chemist Club - Mert csak is együtt sikerülhet!

Friss topikok

  • tary úr: jó hogy megcsináltátok, pörög az oldal rendesen! (2010.10.15. 17:54) ACP - ismertető

Társoldalak

Mi értelme a kémiának? 2. rész

2010.08.11. 10:11 ffixer

Szóval igen, utálom a kémiát, utálom hogy rengeteg ember számára - köztük számomra is- csak felesleges nyűg ez az egész. A legrosszabb pedig tényleg az az egészben, hogy ennek nem kéne így lennie. Nem kéne ahhoz megváltani a világot, hogy ez máshogy legyen. Tényleg nincs senki aki tudna ez ellen tenni valamit, de mégsem jutott még el a tudatáig, vagy ha igen, akkor mégsem cselekedett? Ez azért elég szomorú...
Mindenesetre mi - én és Duyse- úgy gondoltuk, hogy ez már tényleg sok, és létrehoztuk az ACC-t, azaz az Anti Chemis Club-ot. Sok mindent terveztünk, de konkrétan fellépni a múltkori bejegyzésben említett probléma ellen még nem tudtunk. Igazából akkor tudunk majd, ha többen is rájönnek, hogy ezt nem tűrni kell, hanem fellépni ellene.
Július 15.-én volt egy összejövetel, ahol megalapítottuk ezt az oldalt.
Persze hát nyár van ilyenkor senki nem akar még csak gondolni sem a kémiára, ezért még igencsak nagy pangás van az oldalon.
A cél nem kisebb, mint hogy a többiek is felfedezzék, hogy ezt így, ebben a formában tanítani teljesen felesleges.
Persze kevés ember nem tud nagy célt elérni, azt csak egy tömeg képes.
Viszont kevés ember is ráébresztheti a tömeget arra, hogy itt bizony el kell érni azt a bizonyos célt. A tömeg pedig ráébresztheti a cél előtt álló, akadályként funkcionálókat, hogy amit csinálnak, az mindenféle túlzás, és szélsőséges vélemény nélkül: FELESLEGES!!!
De most komolyan, miért tűrjük ezt ha cselekedhetünk is ellene?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://antichemistclub.blog.hu/api/trackback/id/tr182213305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása